De wedstrijd begon om 18:30uur in Hoorn.

De meiden van Jolly Jumpers begonnen heel sterk aan de wedstrijd. Jolly Jumpers begon met een press, waar De Hoppers moeilijk door heen kwam. Het eerste kwart eindigde in 6-23 in het voordeel van Jolly Jumpers.

In het tweede kwart verzwakte Jolly Jumpers erg. Daar maakte De Hoppers wel gebruik van. Maar het ging als nog wel een beetje gelijk op. De ruststand was 14-29 in het voordeel van Jolly Jumpers.

Na de rust waren De Hoppers erg fel en fanatiek en Jolly Jumpers kon het nog niet oppakken. De Hoppers kwamen daardoor terug, maar Jolly Jumpers kon daarna weer wat uitlopen. Het derde kwart eindigde in 37-46 in het voordeel van Jolly Jumpers.

Begin vierde kwart waren De Hoppers weer wat feller dan Jolly Jumpers. Dat kwam ook omdat het publiek bij hun mee schreeuwden en ze daardoor wat beter in de flow kwamen. De Hoppers kwamen dichterbij tot twee punten verschil, maar daarna pakte Jolly Jumpers het weer op en liep uit. Eindstand 54-60 in het voordeel van Jolly Jumpers.

De volgende wedstrijd van Jolly Jumpers VU-18 is 2 november om 18:45 in Tubbergen tegen Celeritas Donar VU-18.

Vrouwen U18 seizoen 2019-2020

Categories: Nieuws

0 Comments

Geef een reactie

Avatar placeholder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *