Zondagochtend reisde het eerste dames team van Jolly Jumpers af naar Den Helder. Na de eerste volle trainingsweek met nieuwe samenstelling van coaches, begon Jolly Jumpers met goede moed aan het eerste kwart. Dozy Den Helder bleek echter vanaf de start een stap verder te zijn dan de uitploeg. De roodhemden speelden chaotisch, wat zorgde voor veel onnodig balverlies. Dozy pakt hierdoor gelijk een aanzienlijke voorsprong, het eerste kwart eindigt met 22-13 op het scorebord.
In het tweede kwart laten de dames uit Tubbergen betere verdediging zien. Er wordt veel druk gegeven op de man en de communicatie ging beter. Bij de roodhemden willen de ballen er niet in, wat terug te zien is in de stand. De kleedkamer wordt opgezocht met een stand van 31-21 in het voordeel van de thuisploeg.
In de tweede helft geeft Jolly Jumpers vooral makkelijke scores weg, waardoor zij het zichzelf erg moeilijk maken. De ploeg uit Tubbergen blijft zoeken in de aanval en weet elkaar niet goed te vinden. Het wordt al snel duidelijk dat winst er niet in zit voor de uitploeg. De resterende speeltijd wordt vooral gebruikt om te wennen aan de nieuwe systemen. Aan het eind van de wedstrijd spelen de Jumpers toch nog een aantal mooie aanvallende spellen. Uiteindelijk zijn er genoeg aanknopingspunten om de komende trainingsweek mee aan de slag te gaan. Dozy Den Helder blijkt voor nu een stap te ver, de wedstrijd eindigt met een stand van 70-42.
Zaterdag 12 oktober is de eerste thuiswedstrijd van Jolly Jumpers. Er word om 18.30 uur gespeeld tegen Grasshoppers uit Katwijk in Sportcentrum de Vlaskoel te Tubbergen.
lewa3320
Categories: Nieuws

0 Comments

Geef een reactie

Avatar placeholder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *