Zaterdag 5 oktober speelde XU-14-1 de derde wedstrijd van dit seizoen in Deventer. We reden naar Deventer om daar een wedstrijd te gaan spelen tegen B.V. Isala X14 2.

In het begin van de wedstrijd stonden we al snel voor. We hadden veel lengte voordeel en daardoor scoorden we makkelijk. We werkten goed samen en gunde elkaar de score. Wat beloont werd met een 8-52 stand bij rust. Na de rust gingen we er weer flink voor, we stonden dik voor maar hadden een gezamelijk doel gesteld. We hadden afgesproken dat we de honderd wilden halen. We bleven knokken voor de ballen en verdedigend zat het goed dicht. Uiteindelijk hebben we met 24-106 gewonnen. Met het honderdste punt gemaakt door Nienke. Een grote en goeie overwinning! Blije spelers, happy ouders en twee trotse coaches.

5579b57e-adcb-4986-8eb4-a8f2e891db46

Categories: Nieuws

0 Comments

Geef een reactie

Avatar placeholder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *