Dit weekend speelde Jolly Jumpers Vu18 hun eerste thuiswedstrijd tegen H.S.V Basketball Vu18. De wedstrijd begon om 18:45.

 

Eerste kwart

Jolly Jumpers begon sterk aan de wedstrijd, door een press waar H.S.V veel moeite mee had stonden we snel op een 10-3 voorsprong. H.S.V kwam moeilijk tot scoren waardoor de voorsprong nog groter werd. Het eerste kwart eindigde in een 24-5 voorsprong voor de thuisploeg.

 

Tweede kwart

Begin tweede kwart kwam H.S.V makkelijker tot scoren dan Jolly Jumpers. Ze hadden 5 makkelijke scores door de rebounds die ze pakten. Maar dat duurde niet lang, Jolly pakte het snel weer op en ze gingen de rust in met 38-18 voorsprong.

 

Derde kwart

Jolly begon de tweede helft sterk door een paar simpele scores. De voorsprong bleef groot, maar eind derde kwart begon H.S.V terug te komen door 10 punten achter elkaar te scoren. Het einde van dit kwart eindigde in 59-34.

 

Vierde kwart

Begin vierde kwart ging het gelijk op, er was geen team dat extreem veel scoorde. Jolly pakte het weer goed op door een sterkte defense waardoor we veel fast breaks hadden. H.S.V kon daar niks tegen doen en de wedstrijd eindigde in een 89-45 voordeel voor Jolly Jumpers

 

  • Volgende week zaterdag moet U18 tegen Landslake Lions in Landsmeer om 17:15

Vrouwen U18 seizoen 2019-2020

Categories: Nieuws

0 Comments

Geef een antwoord

Avatar placeholder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *