Na een week hard trainen begon Jolly Jumpers met veel energie en zonder verwachtingen aan de eerste thuiswedstrijd.
Het eerste kwart begonnen de roodhemden zeer sterk, ze speelden mooie aanvallen en hadden al snel een run van 5-0 te pakken. Grasshoppers begint ook warm te draaien wat resulteert in een 19-20 kwartstand. Het tweede kwart gaat gelijk op, waardoor er gerust wordt met 41-43.
Na de rust begonnen de meiden uit Katwijk met een full-court defense, hier kwamen de roodhemden makkelijk doorheen, waardoor ze makkelijke scores creëerden. De dames gingen het vierde kwart in met een voordeel van 5 punten. Het laatste kwart bleven de Tubbergse dames vechten voor elke bal, de meiden van Grasshoppers hadden het er moeilijk mee. Toch gaf de uitploeg niet zomaar op, ze kwamen terug in de wedstrijd. Door hard te blijven vechten als team blijven de punten in Tubbergen. De wedstrijd eindigde in een stand van 72-67.
Jolly Jumpers speelt hun eerstvolgende thuiswedstrijd woensdag 23 oktober in Sportcentrum De
Vlaskoel. Het publiek was geweldig en de dames van Jolly Jumpers hopen vaker een goed gevulde hal te treffen.
IMG_4418
IMG_4434
IMG_4432
c0b24d71-997e-4d11-8e41-fb18fe02b2b7
Categories: Nieuws

0 Comments

Geef een reactie

Avatar placeholder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *