Op zaterdag 21 September 2019 stond onze 2de wedstrijd van het seizoen alweer op de planning. Dit keer waren de Valley Bucketeers onze tegenstanders.

Voor deze wedstrijd stond vooral het verdedigen van onze man centraal, omdat dit de vorige wedstrijd nog niet zo goed ging. Doordat het verdedigen heel goed ging en wij zelf ook een aantal hele mooi scores hadden gemaakt stonden we tijdens de rust met een klein verschil voor. 18-17.

Gedurende de tweede helft gingen we op dezelfde voet verder en liepen we zelf ietsjes uit, door een aantal hele mooie aanvallen vanuit onze kant! Met als gevolg dat de eerste winst van het seizoen binnen is!

Einduitslag: 43-40.

27fa7ae0-d412-45cf-9842-4a05145ee3b0

Categories: Nieuws

0 Comments

Geef een reactie

Avatar placeholder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *