Zaterdag 19 oktober hebben De Jumpers een uitwedstrijd gehad in Landsmeer tegen de Loon Lions. Wegens afwezigheid van coach Kieftenbelt nam
Richard Steggink de leiding op zich.
Het eerste kwart ging Lions aan kop met een tussenstand van 20-11. Ondanks de 9 punten achterstand beleven de roodhemden positief, er was nog maar één kwart gespeeld en alles kon nog gebeuren! In het tweede kwart kwamen de Tubbergse dames steeds dichterbij. De defence zat beter dicht en daardoor werden er goede aanvallen gespeeld. Met een score van topscoorder Pien Nijhuis (17 punten) sloten de Jumpers de eerste helft af met 38-30.
De roodhemden gingen met een goed gevoel de rust in. Tweede helft begonnen De Jumpers slordig. Er werd veel balverlies geleden en de Lions pakten een voorsprong van 20 punten. Na een time-out van coach Steggink die de boel weer helder maakte, kwamen de Jumpers in het vierde kwart weer terug. De laatste seconden van de wedstrijd kreeg Jade Brughuis nog een fout mee en sloot de wedstrijd af met 74-64.
Met coach Steggink aan het roer zijn de roodhemden positief de wedstrijd doorgekomen! Het was weer een wedstrijd waarin de Jumpers gegroeid zijn als team.
Aankomende woensdag 23 oktober neemt Jolly Jumpers het op tegen Martini Sparks uit Groningen. Er wordt gespeeld om 20.30 uur in Sportcentrum De Vlaskoel. De dames hopen op een goed gevulde tribune.
P. Nijhuis 17p, J. Brughuis 12p, L. Steggink 11p, A. Rikhof 10p, N. Droste 8p, I. Zwart 2p, N. Fuertes Lara 2p, M. Westenberg 2p.
Categories: Nieuws

0 Comments

Geef een reactie

Avatar placeholder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *