De jaarlijkse sponsoravond van Jolly Jumpers heeft afgelopen zaterdag had plaatsgevonden. De ‘traditie’ in november heeft deze keer invulling gekregen met gastspreekster Moniek Kleinsman.

Voor aanvang van de avondwedstrijd heeft ze een voorbeschouwing gehouden met hoofdcoach Mart Kieftenbeld, waarbij er mooie vooruitkijk op de wedstrijd van Dames 1 werd gegeven.

Vervolgens nam Moniek de aanwezigen mee in haar wereld van sportieve topprestaties met een schitterend en intrigerend verhaal, over haar schaatscarrière met de hoogtepunten, maar ook de dieptepunten en haar leercurve daarvan. Haar presentatie was een verhaal met mooie anekdotes o.a. over het behalen van de Olympische spelen in Turijn en wat zich daarbij (achter de schermen) afspeelt voor de topsporter. Hierbij ontving ze zelfs steunbetuigingen van onder andere Jan Peter Balkenende.

In haar vervolg nam ze de aanwezigen mee over eerlijkheid (vooral tegenover jezelf) en het verzamelen van goede en juiste mensen in de je direct omgeving hetgeen als sporter erg belangrijk is. Zelfs een mooie uitleg over curlingouders werd ons niet bespaart. Inmiddels vertaalt ze haar prestaties, als volksvertegenwoordiger in de Provinciale Staten van Overijssel.

Haar laatste handeling van de officiële deel van avond was uiteraard het opgooien van de 1e bal, bij aanvang van de wedstrijd van Jolly Jumpers tegen Binnenland. Hierna kreeg de avond een lekker informeel vervolg, waarbij haar warme aanwezigheid niet ongemerkt bleef en eenieder persoonlijk te woord stond. 

Categories: Nieuws

0 Comments

Geef een reactie

Avatar placeholder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *