Zaterdag 9 november moest de X12 aantreden tegen BV Second Dribble uit Hardenberg. Iedereen was aanwezig en kon ook lekker spelen, waardoor we een volle bank hadden.

Vooraf werd door de coaches de opdracht meegegeven om de aanval breed op te zetten en verdedigend goed tussen man en de basket te blijven.

Het eerste kwartje ging gelijk op en er werd aan beide kanten goed verdedigd. (Stand: 10-8 in het voordeel van Jolly Jumpers)

Tijdens het 2deen 3dekwartje werd door ons de opdracht om goed tussen man en basket te blijven staan, goed uitgevoerd. Waardoor Second Dribble moeilijker tot scoren kwam en wij langzaam, middels goede scores, een beetje uitliepen. (Stand: 24-16)

Gedurende het laatste kwartje van de 1stehelft gingen we op dezelfde voet verder en kwam er een ruststand van 32-22 op het scorebord te staan.

In het kwartje na rust kwamen we met veel energie uit de kleedkamer en kwamen we middels mooie scores en goed samenspel op een tussenstand van 40-26. Helaas konden we dit in het 6dekwartje niet herhalen, er werd echter wel goed verdedigd door beide partijen. (stand: 42-26).

Nadat we door onze coaches werden toegesproken werden de opdrachten weer goed uitgevoerd, met als gevolg een stand van 50-30 aan het einde van het 7dekwart.

Het laatste kwart was helaas voor Second Dribble, door een mindere verdediging aan onze kant. Hierdoor hebben zij het laatste kwartje gewonnen. Toch hebben we de overwinning over de streep kunnen trekken en eindigden we met een eindstand van 54-40 in het voordeel voor ons!

 

Categories: Nieuws