Zaterdag 23 november, de 7e wedstrijd van het seizoen van XU-14-1. Een thuiswedstrijd tegen onze buren uit Almelo, Uitsmijters XU14-2. De sfeer was super leuk, er zaten voor beide ploegen veel fanatieke ouders op de tribune.
We kwamen al snel met 10-0 voor te staan. De samenwerking was weer eens top. We speelden veel samen waardoor we ook veel konden scoren. Dat de tegenstander na de 10-0 pas konden scoren kwam doordat we ook heel goed stonden te verdedigen.
Onze trainsters, Lieke en Bithe leren ons goed hoe we het beste kunnen verdedigen. Dit doen we door elkaar goed te helpen. Hierdoor kwam de tegenstander vandaag erg moeilijk bij onze bucket en konden ze dus lastig scoren.
De eerste helft hebben we afgesloten met de stand 32-10
De tweede helft hebben we onze goede vorm en het plezier vast gehouden om de wedstrijd met 62-27 winnend af te sluiten…… Alweer de zesde overwinning in 7 wedstrijden ??
Categories: Nieuws