1e kwart
De meiden van Jolly Jumpers begonnen sterk aan de wedstrijd door te starten met full court press. Hierdoor kwam er een goeie voorsprong voor Jolly Jumpers. Het kwart eindigde met 7-20.
2e kwart
Het tweede kwart begon matig voor Jolly Jumpers waardoor Groningen een kans zag om terug te komen in de wedstrijd en de achterstand in te halen. Het lukte Jolly niet om uit deze dip te komen en daardoor wist Groningen steeds dichter bij te komen. Het kwart eindigde met 23-28.
3e kwart
Jolly en Groningen kwamen beide goed uit de kleedkamer waardoor het het derde kwart gelijk op bleef gaan. Er werd veel gescoord aan beide kanten. Jolly kwam het derde kwart toch weer wat meer aan het scoren waardoor het kwart eindigde met 37-45
4e kwart
Het vierde kwart begon Jolly met Zone. Dat was een goede keuze waardoor Groningen niet meer wist wat ze er tegen moesten doen. Jolly had een aantal goeie fast breaks en daardoor is de wedstrijd geëindigd met een score van 42-61 in het voordeel van Jolly Jumpers.
Categories: Nieuws