Beide teams willen winnen. Met Apollo Amsterdam op de derde plek en Jolly Jumpers achtervolgend op de vierde plek gaan ze de wedstrijd in. De teams waren gelijk gefocest en de explosiviteit was sterk aanwezig. Ze stonden goed in de devence en aanvallend speelde beide teams goed samen. Zo kwam een nek aan nek race. Er werden weinig fouten gemaakt en zo ging het eerst kwartje zo om. Met 17-13 in het voordeel van Jolly Jumpers gingen ze het tweede kwartje in.

Het tweede kwartje begint en Apollo Amsterdam staat direct sterk en loopt in op Jolly Jumpers. Zelfs zo ver dat ze boven Jolly Jumpers komen te staan. Jolly Jumpers gaat hier niet akkoord mee en slaat direct terug. Het lukt ze weer om hun in te halen. Maar Apollo heeft hierop weer een goed antwoord en doet direct een tegenslag. Zo is er een groot duel tussen de beide teams en is het erg spannend. Zo gaan ze met 33-34 in het voordeel van Apollo Amsterdam de kleedkamers in.

Na lekker warmgelopen te hebben begint het 3e kwart. Het kwart waar Jolly Jumpers vaak slecht uit kwam. Maar in tegen deel. Jolly Jumpers kwam zeer goed de kleedkamer uit. Ze breiden hun voorsprong flink uit. Op het einde van het derde kwart had Jolly Jumpers al alles gegeven en was uitgeput. Zo kon Apollo Amsterdam weer een stukje dichterbij komen. Daardoor is het dit kwartje geeidigd met 55-43 in het voordeel van Jolly Jumpers.

Het laatste kwartje gaat nog spannend worden. En de kansen voor beide teams liggen nog open. Ze maken beide mooie scores maar komen niet verder. De stand werd niet verkleint en niet vergroot. Jolly Jumpers had een kleine korte dip en hier maakt Apollo Amsterdam gelijk gebruik van. Ze komen dicherbij. Het word heet onder de voeten van Jolly Jumpers en ze moeten een tandje bij zetten. Jolly Jumpers was er net op tijd bij en Apollo kon niet meer dichterbij komen. Het was een spannende en leuke wedstrijd die eindigd in 73-65 in het voordeel voor Jolly Jumpers uit Tubbergen.

 

Categories: Nieuws