Voor velen binnen de club of personen die naar de wedstrijden gaan van dames 1, is Loes geen nieuw gezicht meer. Al jaren hoort Loes tot de vaste tafelbezetting van dames 1. Vanaf heden komt daar een nieuwe taak bij voor Loes. Loes is namelijk gevraagd om de nieuwe teammanager te worden van dames 1. Geen paniek, Loes blijft actief achter de tafel.

Loes is door het bestuur gevraagd voor deze functie. Natuurlijk zijn hiervoor enkele gesprekken geweest en zijn er verschillende afspraken gemaakt. Dat neemt niet weg dat het Loes een leuke functie lijkt en het ziet als een nieuwe uitdaging. Een klein beetje spannend vindt ze dit wel, want dit is weer iets totaal anders dan dat ze tot nu toe heeft gedaan.

Wanneer we Loes vragen naar haar verleden bij Jolly Jumpers, vertelt ze dat ze zelf basketbal heeft gespeeld van haar 7e tot haar 21e. Daarnaast behoort Loes vanaf 1996/1997 bij de vaste tafelbezetting tijdens de thuiswedstrijden van dames 1. Er moet iets heel belangrijks op de planning komen, wil ze een thuiswedstrijd afzeggen. Daarbij komt ook nog dat ze sinds ongeveer 2 seizoenen het wedstrijdsecretariaat beheert.

Met deze uitbereiding bestaat de staff uit Mart Kieftenbeld (trainer/coach) en Maarten Boom (assistent-trainer/coach). Loes verwacht een fijne samenwerking met zowel de staf als de speelsters en dat ze er samen een mooi seizoen van kunnen maken.

Jolly Jumpers wenst Loes heel veel plezier en succes toe.

 

Categories: Nieuws