Na een midweeks programma stond afgelopen zondag Den Helder op het programma. Na de uitwedstrijd in Den Helder, waar de Jumpers met 70-42 onderuit gingen, had de ploeg uit Tubbergen nog iets recht te zetten.
De wedstrijd begint gelijk op, waar Den Helder scherp aan de wedstrijd begint, loopt het bij Jolly Jumpers aanvallend nog wat stroef. Den Helder verdedigd stevig, wat maakt dat de Jumpers aanvallend moeten zoeken naar de goede opties. Na een buzzerbeater worden de kleedkamers opgezocht met een ruststand van 43-36 in het voordeel van de dames uit Tubbergen.
In de tweede helft wist Jolly Jumpers de gemaakte voorsprong vast te houden. Den Helder kwam tot twee keer toe nog terug tot twee punten, maar de roodhemden bleven rustig en konden zo de voorsprong behouden en uitbreiden. Jolly Jumpers wint met 74-66 en staat daardoor stevig op een vijfde positie op de ranglijst.
De eerst volgende wedstrijd speelt Jolly Jumpers op 7 december tegen CBV Binnenland in Barendrecht.
Categories: Nieuws