Een schitterend moment was het, om met Joost Pierik op een zomers avond in gesprek te komen, over basketbal in Tubbergen. De verhalen over de vergane tijden in basketbal en de Verdergaalhal hielden niet op en het was mij wel duidelijk dat ik met een liefhebber ‘pur sang’ te maken heb. Dat kon ook niet anders, want Joost heeft meer uurtjes bij Jolly Jumpers doorgebracht dan dat ik kon vermoeden.

De avond ging snel voorbij en er waren vele verhalen en anekdotes verteld, over deze mooie vereniging Jolly Jumpers.

Het mocht ook niet zo zijn, dat Pr8 Architecten verbintenis meer had had met Jolly Jumpers en de toezegging om een jeugdteam in een nieuw outfit steken was ergens die avond al gegeven. De aankleding van het team moest ook gelijk, zoals Pr8 Architecten zelf werkt, geheel en tip-top aangekleed d.w.z. niet enkel de speeltenues voor de meiden U18, maar ook de shootershirts en trainingspakken. Het ontwerp van de kleding met de weergave van de sponsornaam, is in onderlinge samenwerking tot stand gekomen. Trots waren de meiden van U18, om de mooie kleding te ontvangen en waarin ze al diverse wedstrijden mogen spelen.

Pr8 Architecten ontwerpt van uit schetsontwerpen/ voorlopig Ontwerp vele industriële panden en volgt haar ontwerpen gedurende de bouwfase. Enkel unieke voorbeelden waar Pr8 bij betrokken is geweest zijn verbouwing De Bonte Wever, Nieuwbouw Kees Smit Almelo, maar ook het stadion van Heracles komt uit de ontwerpkoker  van Pr8 Architecten. De mooie gevels van diverse gebouwen sieren inmiddels de straten in diverse steden in Twente. Het werkgebied, waarbinnen Pr8 opereert strekt inmiddels ver over de IJssel uit, waar de mensen van Pr8 met veel passie, hartstocht en professionele uitstraling vorm geven aan de verworven opdrachten.

Jolly Jumpers en meiden U18 zijn zeer uiteraard verheugd met onze teampartner Pr8 Architecten en gaan elke wedstrijd in mooie kleding de strijd aan, zoals op de bijgaande foto te zien, zullen de speelsters van het team dit seizoen stralen in deze mooie tenues van Pr8 Architecten. 

Heeft u vragen over of bent u geïnteresseerd in partner worden bij Jolly Jumpers, dan kunt u dit laten weten door contact op te nemen via het mailadres: sponsor@jollyjumpersbasketbal.nl

Categories: Nieuws