Op zaterdagavond 19:45 uur stond de uitwedstrijd tegen Binnenland op het programma. Nadat de Jumpers de tweede wedstrijd van het seizoen tegen Barendrecht hadden verloren met 30 punten, hadden ze iets goed te maken.
De dames uit Tubbergen begonnen sterk aan de wedstrijd met een 0-8 run. Aan beide kanten werd het netje goed gevonden. Binnenland kwam steeds dichterbij, waardoor het eerste kwart eindigde met 16-15 in het voordeel van de uitploeg.
In het tweede kwart bleven de roodhemden doorgaan. Er werden fraaie scores gemaakt door de meiden. Hierdoor gingen de dames rusten met een voorsprong van 28-31.
Na de rust kwamen de meiden van Binnenland sterk terug, door een zone neer te zetten wisten de roodhemden niet te scoren. Na een vroege time-out aan de zijde van Jolly Jumpers deden de meiden iets terug. Dit was helaas niet genoeg en de dames van Binnenland gingen met een voorsprong van 8 punten het vierde kwart in. Het vierde kwart liepen de Binnenlandse meiden verder uit, door een run van 7 punten werd het 60-45. De Tubbergse meiden deden nog iets terug aan het einde van de wedstrijd, dit mocht helaas niet baten. De wedstrijd eindigde in een stand van 71-64.
Aanstaande woensdag staat de uitwedstrijd tegen Grasshoppers op het programma. Om 20.30 uur wordt er gespeeld in Katwijk.
De eerst volgende thuiswedstrijd is op zaterdag 14 december om 20:45 uur in Sportcentrum De Vlaskoel. Er wordt dan gespeeld tegen Loon Lions uit Landsmeer. De meiden hopen weer op een goed gevulde hal.
Categories: Nieuws