Eerste kwart
We begonnen met een press en we kregen direct 3 fouten mee. Eerste kwart ging het gelijk op en het eerste kwart zijn er 14 fouten gemaakt. Het eerste kwart eindigde in een 15 – 18

Tweede kwart
We gingen door met een press maar we kregen veel punten tegen waardoor we terug zakten in een zone. De zone ging opzich wel goed. Er werden wel weer erg veel fouten gemaakt. Het tweede kwart eindigde in een 32 – 40

Derde kwart
We gingen weer verder in een zone en we begonnen sterk. Toen lieten we ze behoorlijk terug komen tot een 49 – 48. Daarna kwamen we weer terug maar dat lieten we het ook snel weer uit handen vallen. We hebben even achter gestaan. Het derde kwart eindigde in een 72 – 71

Vierde kwart
We begonnen in een zone. Het werd vrij snel weer gelijk. Toen gingen we in full court staan. Er gingen er van Jolly Jumpers 3 uit met 5 fouten waardoor het nog even heel spannend werd. Uiteindelijk hebben we de winst gepakt met 80 – 86

We hebben de punten weer mee naar Tubbergen genomen. Na een pot dat gelijk op ging wisten we toch de winst nog te pakken. De volgende wedstrijd is op 14 december thuis tegen de Hoppers om 18.45

Categories: Nieuws