Al een aantal jaren lang is Reinerink Bloemen uit Tubbergen al een van de sponsoren bij Jolly Jumpers. Wanneer er een loterij is tijdens de thuiswedstrijden van Dames 1, zorgt Reinerink voor een bos bloemen dan wel een cadeau cheque met een bepaalde waarde. Is er een bloemetje nodig voor iemand om een of andere reden, hoeft er nog maar een enkel telefoontje gepleegd te worden en Reinerink staat voor ons klaar. Om een voorbeeld te noemen; een aantal weken terug werden er tijdens het jubileum weekend ereleden benoemd, Reinerink regelde voor hen een bos bloemen, eveneens werden er bloemen geregeld voor de vaste tafelbezetting van dames 1, die een onderscheiding kregen. De sponsoring komt natuurlijk niet van een kant. Jolly Jumpers zet hier iets tegenover. Dit is namelijk een sponsorbord tijdens de wedstrijden. Jolly Jumpers is trots op deze wijze van partnering van de ondernemers. Vooral omdat kleine gebaren als een bloemetje juist heel positief worden ontvangen.

Wij als Jolly Jumpers zijn hier erg blij mee en willen daarom Reinerink Bloemen via deze weg uitlichten en nogmaals bedanken. Wij hopen dat wij nog lang mogen genieten van jullie sponsoring. Op de foto ziet u U14-1 die voor deze gelegenheid graag op de foto gingen. Wilt u ook sponsor worden van Jolly Jumpers? Mail naar sponsor@jollyjumpersbasketbal.nl en vraag naar de mogelijkheden

 

Categories: Nieuws