Op woensdagavond stond de wedstrijd tegen Grasshoppers op het programma. Een doordeweekse wedstrijd in Katwijk is pittig voor De Jumpers. 
Begin eerste kwart liepen beide teams gelijk op. Zowel Grasshoppers, als de meiden van Jolly Jumpers wisten het netje te vinden. Verder in het eerste kwart liepen de meiden van Grasshoppers uit met 8 punten.
Het tweede kwart begonnen de 3-punters te vallen aan de kant van de thuisploeg en daar hadden de roodhemden geen antwoord op. De afspraken werden niet uitgevoerd bij de Jumpers. Beide teams zochten de kleedkamer op met een stand van 48-24 in het voordeel van Grasshoppers
De roodhemden startten het kwart met nieuwe energie, maar de Katwijkse meiden lieten dat niet toe en hielden stand. De thuisploeg vonden goed de open gaten, bij de Jumpers daarin tegen vielen de ballen niet en werd er niet als team gespeeld.
Het laatste kwart liep het gelijk op, beide teams hadden moeite met scoren. De wedstrijd eindigde in een stand van 83-50 in het voordeel van de thuisclub. Een verdiende overwinning voor de Katwijkse dames. De Jumpers nemen veel leerpunten mee richting Tubbergen, snel schakelen want zaterdag staat er al weer een wedstrijd op het programma.
Aanstaande zaterdag wordt er gespeeld tegen Loon Lions uit Landsmeer. Om 20:45 uur spelen ze in Sportcentrum de Vlaskoel in Tubbergen.
Categories: Nieuws