Afgelopen zaterdag stond de laatste wedstrijd voor de winterstop op het programma. Door de flinke nederlaag tegen Grasshopperd afgelopen woensdag waren de meiden van Jolly Jumpers gebrand op de winst.
Het eerste kwart ging gelijk op en eindigde dan ook in 18-18. De Jumpers wisten ook het tweede kwart goed bij te blijven en zochten de kleedkamer op met een minimale voorsprong van 30-29.
In het derde kwart wisten de Jumpers zelfs een klein gat te slaan van 8 punten. Echter vocht Lions zich terug en in het vierde kwart ging het weer gelijk op. Maar de Jumpers hebben de laatste paar minuten laten zien goed om te kunnen gaan met de spanning en druk. Het vertrouwen was daar om te winst binnen te slepen. Eindstand 61-54.
De eerstvolgende wedstrijd vindt plaats in het nieuwe jaar op zaterdag 4 januari in Sportcentrum De Vlaskoel om 18:30 uur tegen Den Helder. Meteen de dag erna wordt er gespeeld in Delft voor een bekerwedstrijd tegen DAS.
Categories: Nieuws