SPONSOR-EVENT | Rondom de eredivisiewedstrijd Jolly Jumpers dames 1 tegen koploper Grasshoppers heeft Jolly Jumpers een Sponsor-Event gehouden. Hierbij waren enkele Partners van Jolly Jumpers uitgenodigd, waarbij hoofdcoach Mart Kieftenbeld een voorbeschouwing gaf van de wedstrijd.

In een gemoedelijke sfeer, en onder het genot van een hapje en een drankje, werd de wedstrijd bekeken. Waar nodig gaf basketbalexpert Laurens Brummelhuis een toelichting op de spelregels. De basketbaldames wisten er een, tot het eind, spannende wedstrijd te maken, maar moesten in de slotfase hun meerdere erkennen in Grasshoppers. Na afloop van de wedstrijd schoof coach Kieftenbeld aan om de wedstrijd te analyseren en was er voldoende tijd om vragen te stellen.

We kijken terug op een geslaagde avond, waarbij onderling goede contacten zijn uitgewisseld, en danken partners Deterink Bank Verzekeringen Hypotheken (Jos Beernink en partner), Adviescentrum Braamhaar & Kroezen (Dennis Kroezen en partner) en YER  (Remco Van den Beld en Marc Rutgers) voor hun aanwezigheid.

Categories: Nieuws