Zaterdagavond om 20:45 uur stond de wedstrijd voor Jolly Jumpers Dames 1 tegen Martini Sparks op het programma. Een belangrijke pot voor beide teams.
Martini sparks start de wedstrijd goed. Jolly Jumpers miste wat energie en was afwachtend. Na de eerste 5 minuten spelen ging het weer gelijk op. Het eerste kwart eindigt in 12-11.
Jolly Jumpers ging iets beter spelen, het bleef wel erg chaotisch op het veld. De roodhemden maakten onnodige fouten en leiden te vaak balverlies. De defense daarentegen stond goed. De dames zoeken de kleedkamer op met een 32-21 voorsprong.
De wedstrijd bleef gelijk opgaan, al kwam in dit kwart Martini Sparks 2 punten dichterbij. Het 3e kwart eindigt met 46-37 op het scorebord.
Het laatste kwart werd gestart, de dames wisten dit kwart elkaar beter te vinden. De scores vallen steeds meer in het voordeel van Jolly Jumpers. Er wordt als een team gespeeld. De laatste 2 minuten hebben de dames de wedstrijd beheerst uitgespeeld. De wedstrijd eindigt in het voordeel van Jolly Jumpers. Eindstand: 74-52
Aankomende woensdag treffen de teams elkaar weer. Dit keer voor een bekerwedstrijd. Om 20.15 uur wordt er gespeeld in Sportcentrum De Vlaskoel.
Categories: Nieuws