Zondag 2 februari hebben de Jolly Jumpers een uitwedstrijd gehad in Landsmeer, tegen de Loon Lions.
Het eerste kwart gingen de Jumpers aan kop met een 8-3 voorsprong, maar de Lions maakten daar al snel verandering in. Het eerste kwart eindigde met een gelijke tussenstand van 17-17.
In het tweede kwart begonnen de Lions sterk. De defence van de Tubbergse dames stond niet goed, de afspraken werden niet nagekomen in het tweede kwart. Met slordige fouten van de Jumpers, kwamen de Lions voor de staan met 11 punten. (34-23).
Na de rust kwamen de roodhemden weer terug tot 3 punten maar dit was niet voor lange duur. De Lions namen het roer weer over en kwamen weer tot een voorsprong van 8 punten (50-42). De Jumpers gaven nog niet op en bleven knokken voor elke bal.
De Loon Lions waren op schot en helaas vielen bij de Tubbergse dames niet alle ballen.. In het laatste kwart kwamen de Jumpers steeds weer een beetje dichterbij maar helaas was het niet genoeg om te winnen. De wedstrijd wordt afgesloten met een 64-54 voor de Lions.
Aankomende zaterdag, 8 februari, neemt Jolly Jumpers het op tegen Binnenland. Er wordt gespeeld om 18:45 uur in Sportcentrum De Vlaskoel. Tot dan!
Categories: Nieuws