Zaterdagavond om 18:45 uur stond de wedstrijd tegen Binnenland op het programma. De roodhemden spelen zonder Marly Koelman en Jade Brughuis. Daartegenover staat Anke Waayer weer op het veld na een langdurige blessure.
De uitploeg komt beter uit de startblokken en maakt meteen een verschil van 10 punten. De Jumpers weten dat er iets terug gedaan moet worden om bij te blijven. Het begint langzaam te lopen bij de thuisploeg. De defence wordt sterker opgepakt en Jolly Jumpers weet meer te scoren. Het eerste kwart eindigt dan ook met een tussenstand van 22-24 in het voordeel van Binnenland.
In het tweede kwart worden er een aantal mooie aanvallen gespeeld. Er wordt hard gewerkt door de dames, dat is terug te zien in de stand. Het gaat gelijk op en de kleedkamer wordt opgezocht met een tussenstand van 36-37.
De tweede helft begint wat moeizaam en de roodhemden komen moeilijker tot scoren. Barendrecht daarentegen, weet het netje goed te vinden en bouwt de voorsprong op. De Tubbergse dames proberen nog wat terug te doen, maar de wedstrijd eindigt in het voordeel van de uitploeg. Binnenland wint verdiend in Tubbergen. Eindstand: 60-78
Aankomende woensdag moeten de Jolly Jumpers richting Bemmel. Er wordt om 20.30 uur gespeeld tegen Lekdetec. Een belangrijke wedstrijd voor de Tubbergse dames om plek 4. De vorige wedstrijd werd nipt gewonnen, nemen ze de punten deze keer mee richting Twente?
Categories: Nieuws