Zaterdag 15 februari om 18:00 uur, stond de wedstrijd tegen Grasshoppers op de planning. De dames van Jolly Jumpers gingen de wedstrijd in met “We hebben niks te verliezen”, dit was helaas niet terug te zien op het scorebord.
Het eerste kwart openden De Jumpers de score met 2 rake vrije worpen, daarna maakten de Katwijkse dames een run van 11 punten. Het eerste kwart eindigde in: 24-14
Begin van het tweede kwart werd er wat meer als team gespeeld, dit verwaterde snel weer. De laatste 3 minuten werd er een goede defence gespeeld, hierdoor stond er een 39-24 ruststand op het scorebord.
 
Na rust begonnen de roodhemden weer vol goede moed, ook dit was op het veld niet zichtbaar. De afspraken werden niet nagestreefd en daar profiteerden de Katwijkse dames van. De wedstrijd is een goed leermoment voor de dames van Jolly. Eindstand: 87-47
Op naar woensdag 26 februari, de halve finale van de beker!! Tijdstip: 20:15 uur, zorg dat je erbij bent in Sportcentrum De Vlaskoel.
Categories: Nieuws