Dat het vlaggenschip van Jolly Jumpers het boven verwachting goed doet dit seizoen, is u vast niet vergaan. Momenteel staan de dames op een mooie 4e plaats en dit is zeker niet onverdienstelijk. Na de winst afgelopen woensdag op Lekdetek uit Bemmel, zijn de dames goed gemotiveerd om te winnen in de halve finale van de beker.

 

Voor nu even ene korte terugblik op de weg naar de halve finale. Het begon allemaal bij de wedstrijd tegen D.A.S. uit Delft. Deze uitwedstrijd werd gewonnen met 63-70. Door de winst op D.A.S. Mochten de dames aantreden tegen Martini Sparks uit Groningen. Kijkend naar de stand in de competitie, zou er gezegd kunnen worden dat het tot een (makkelijke) winstpartij zou uitlopen. Niets is minder waar, er word gestreden door beide teams. Jolly Jumpers speelt niet een al te beste wedstrijd, maar levert wel goede teamprestatie en wint met 65-57.

 

De halve finale is dus een feit. Waar Anke Waayer na een knieblessure weer op het veld staat, is Noëlle uitgevallen door een gebroken hand. Woensdag 26 februari staat de halve finale op het programma. Het begin zal om 20.15 in sportcentrum De Vlaskoel zijn. De dames spelen dan tegen BV Den Helder. In de competitie zijn beide teams erg aan elkaar gewaagd.

 

De dames vragen u allen om te komen supporten en hopelijk samen met u een plek in de finale te kunnen vieren.

 

 

 

Categories: Nieuws