Dit weekend stond de wedstrijd tegen de nummer 2 op het programma. De meiden gingen zonder verwachtingen richting Barendrecht. Doordat er nog steeds geblesseerden zijn en 2 speelsters ziek, wordt er met 8 speelsters afgereisd richting het westen. Met als opdracht deze wedstrijd ‘Heb plezier’! Hierdoor gingen de meiden met een goed gevoel de wedstrijd in. 
De meiden van Binnenland namen in de beginfase van de wedstrijd direct de leiding. Hier maakten de roodhemden zich niet druk om en bleven hun eigen spel spelen.
Door goede aanvallen te spelen en agressiviteit te tonen kwamen de meiden tot leuke scores. De teams zochten de kleedkamer op met een stand van 47-20.
Na de rust gingen de Jumpers verder in een zone, daar haalden de Tubbergse dames een aantal mooie fast-breaks uit. Echter liep de thuisploeg beetje bij beetje uit. Ondanks dat, bleven de Jumpers tot het einde vechten voor elke bal. De wedstrijd eindigde in een stand van 89-32.
De meiden verlaten met een opgeheven hoofd Barendrecht en focussen zich op de wedstrijd van aankomende dinsdag. Er wordt dan gespeeld tegen Den Helder om 20.30 uur in Den Helder.
De eerst volgende thuis wedstrijd is op zaterdag 7 maart om 18:30 uur tegen Loon Lions in Sportcentrum de Vlaskoel. Be there!!
Categories: Nieuws