Na een rustige week waarin de meeste zieke meiden weer fit konden worden, werd er aangetreden tegen de nummer 3 van de competitie Loon Lions uit Landsmeer. De teams werden voorgesteld, waarin Jolly Jumpers allemaal een kidsclub speler/speelster aan de hand hadden. Een mooi begin vvoor de wedstrijd. Jolly Jumpers begon de wedstrijd stroef en kwamen moeilijk tot scoren. Hierdoor wisten de Jolly Jumpers het eerste kwart af te sluiten met een achterstand van 11-18.
We begonnen het tweede kwart sterker. Aanvallend konden de Tubbergse dames elkaar beter vinden wat leidde tot mooie scores. Verdedigend begonnen de dames wat meer druk te geven, waar veel energie uit werd gehaald. Jolly Jumpers ging de rust in met een kleine achterstand van 4 punten, 31-35.
De roodhemden zaten lekker in de wedstrijd, waarin alles nog mogelijk was. Vol strijd werd er begonnen aan het 3e kwart dat werd afgesloten met 43-50 achterstand. Waar Loon Lions veel ervaring op de vloer had en van afstand veel wist raak te schieten, kon de uitploeg continu de voorsprong behouden.
De Tubbergse meiden hebben gestreden tot het eind. We kunnen ondanks een verlies van 9 punten “tevreden” zijn met neergezette resultaat tegen de nummer 3. Tevens was dit voor Iris Zwart haar laatste wedstrijd van dit seizoen. Ze vertrok de volgende ochtend richting Basel voor stage verplichtingen. Het team wenst haar veel succes en plezier maar zullen haar gaan missen de laatste 3 wedstrijden van het seizoen. Eindstand: 61-70
Aankomende donderdag weer een doordeweekse uitwedstrijd voor Jolly Jumpers. Er wordt om 20.00 uur gespeeld tegen de Cangeroes in Utrecht.
Categories: Nieuws