Een moeilijke wedstrijd was het opnieuw tegen Groene Uilen. Het eerste kwart ging de wedstrijd gelijk op en sloot dames 2 het kwart af met 1 puntje voorsprong 21-20.

In het tweede kwart werd aan onze kant te weinig  getoond waarbij ook onze helpdefense niet goed stond. Een gevoelige 10-20 maakte de ruststand 31-40.

Na de rust toonde dames 2 weer enigszins als team te kunnen spelen en kwamen we terug tot 41-46. Maar een 3-10 run van de dames uit Groningen maakte opnieuw een achterstand van 12 punten (44-56).

In het vierde kwart paste jolly jumpers opnieuw de aanval aan waardoor er meer ruimte ontstond in de bucket ontstond van Groene Uilen. De ingezette eindsprint was echter te laat om nog naar de goede kant van de score te komen. Eindstand 56-61

Coach Yvonne: “ met nog vier wedstrijden wordt het een belangrijke week voor dames 2. Geen competitie de afgelopen drie weken, te weinig als team gespeeld maakt dat we, in mijn optiek op een tweesprong staan. Gaan we het seizoen goed afsluiten te beginnen met een betere wedstrijd tegen Orca’s aankomende zaterdag, of blijven we hangen in het ongeorganiseerde aanval spel, met teveel gedribbeld op de plek? Ik verwacht natuurlijk het eerste waarbij we elkaar als team beter moeten vinden en het seizoen vervolgens positief afsluiten”

Categories: Nieuws