In de huidige tijden dat er snel en veel verandert, hebben 2 verenigingen elkaar gevonden om gezamenlijk hun actie te gaan houden. 

Jong Nederland Tubbergen en Jolly Jumpers bundelen de krachten en organiseren samen  

de  voorjaarsactie. De viooltjesactie van Jong Nederland en de potgrondactie van Jolly Jumpers kunnen in uitvoering mooi gecombineerd worden en in de huidige omstandigheden komt dat goed van pas. 

U kunt uw bestelling van viooltjes en/of potgrond plaatsen op onze webshopL https://www.jollyjumpersbasketbal.shop/index.php?route=product/category&path=62  

Hier kunt u gelijk contactloos betalen en uw bestelling wordt op zaterdag 11 april bij u thuis gebracht door kleine teams. 

Eventueel kunt u ook uw bestelling telefonisch doorgeven (nr. 06-54918623 of 06-11015553), waarna u een tikkie ontvangt voor de betaling. 

Alles zal contactloos gaan en de geldende RIVM maatregelen zullen netjes in acht worden genomen, ook door de kleine teams die uw bestelling bezorgen, waarvoor u helemaal niet thuis hoeft te blijven. 

Prijzen van de actie  

Keuze uit groot,- en kleinbloemige violen in diverse kleuren

Wij vinden het leuk om op deze wijze invulling te kunnen geven en ondanks het Coronavirus hopen wij van harte op uw steun, zodat de tuinen / bloempotten in Tubbergen en omstreken er binnenkort allemaal mooi uitzien met de viooltjes van Jong Nederland en potgrond van de Jolly Jumpers.  

Fijne paasdagen gewenst en een groet van, 

Jong Nederland Tubbergen en Jolly Jumpers 

Categories: Nieuws