Notice: Undefined offset: -1 in /home/jollyadmtub/public_html/wp-includes/post-template.php on line 325

Marjon Boom is vertrouwenspersoon bij onze vereniging. Marjon stelt zich graag aan jullie voor. 

“Mijn naam is Marjon Boom-Assink, getrouwd met Maarten Boom en ik heb 2 zoons: Rico en Ramon. Mijn zoons wonen thuis en studeren. Ik werk 4 dagen in de week bij Malvern Panalytical in Almelo, ook daar ben ik vertrouwenspersoon. Mijn hobby’s zijn wandelen met mijn 2 grote honden en reizen.”

“Een vertrouwenspersoon is een persoon die luistert en helpt een oplossing te vinden. Pesten, agressie of andere ongewenste omgangsvormen zijn soms lastig te bespreken met betrokkenen. In zulke gevallen kun je terecht bij mij. Een vertrouwenspersoon heeft een geheimhoudingsplicht en doet niets zonder eerst te overleggen. Heb je een probleem, blijf er dan niet mee tobben, maar bel me. Samen kijken we dan wat de beste oplossing is.”

Marjon is te bereiken via dit telefoon nummer: 06-24978806. 

 

Categories: Nieuws