Op 12 september 2020 stond voor de X12-1 van Jolly Jumpers alweer de eerste wedstrijd van het seizoen op de planning! Na een lange tijd geen wedstrijden te hebben kunnen spelen door de coronacrisis, vonden de meiden en jongens het leuk om weer een wedstrijd te spelen.  De allereerste tegenstand was X12 team van de Peatminers uit Vriezenveen.

De eerste helft ging heel erg gelijk op. Jolly Jumpers had een aantal mooie scoren vanuit goed pasen en snijden, helaas had peatminders aan het einde van de eerste helft net iets meer gescoord.

Na een korte pauze en even na wat drinken en een kleine snack ging Jolly Jumpers vol goede moed de tweede helft in. In het begin van de tweede helft bleef het spelbeeld van de eerste helft grotendeels. Tot het 6de en 7de kwart. In deze twee kwartjes liep kwamen we op gelijke hoogte met het team uit Vriezenveen en liepen we zelfs een klein beetje uit. Helaas kwam het team uit Vriezenveen in het laatste kwart goed weer terug, waardoor we met een gelijke stand eindigden: 26-26.

Na kort overleg, moet er wel of niet een verlenging komen, besloten we om wel een verlening te spelen. Dit kwam gelukkig in ons voordeel. Na een aantal snelle scores liepen we snel uit ten opzichte van het team uit Vriezenveen. Hierdoor konden we uiteindelijk toch de eerste wedstrijd van het seizoen winnend afsluiten. Met een eindstand van 38-30.

Nu gaan we weer verder trainen om ook de volgende wedstrijd goed te kunnen afsluiten. Deze is volgende week zaterdag tegen de X12-1 van the Jugglers uit en in Enschede!

De tussenstanden van de eerste helft waren:

1ste kwart: 2-4
2de kwart: 7-10
3de kwart: 7-11
4de kwart: 9-13

De tussenstanden van de tweede helft waren:

5de kwart: 11-15
6de kwart: 18-15
7de kwart: 22-17
8ste kwart: 26-26

Eindstand: 38-30

Categories: Nieuws