Zaterdagavond 18:45 uur stond de 3e oefenwedstrijd van Jolly Jumpers op het programma. Er werd gespeeld in Tubbergen tegen Dozy Den Helder. 
 
De wedstrijd begon heel stroef voor Jolly Jumpers. Den Helder was er daarintegen helemaal klaar voor. De roodhemden konden maar lastig in hun spel komen en Den Helder maakt daar erg goed gebruik van. De uitploeg benut elke kans erg goed en staan sterk te spelen. 
 
In de tweede helft hebben de dames van Jolly zich iets herpakt. Op het veld is er meer strijdlust te zien. Den Helder blijft scoren en wint terecht de oefenwedstrijd. Het is duidelijk dat de Jumpers nog genoeg hebben om aan te werken in de komende twee weken. Een enorme leerzame oefenwedstrijd voor Dames 1. De komende twee weken moet de knop worden omgezet, want dan staat de competitie voor de deur. Heads up! 

Op 3 oktober start de competitie. Er staat een thuiswedstrijd op het programma tegen Loon Lions uit Landsmeer. Om 18.45 uur begint de wedstrijd en de dames kunnen uw hulp goed gebruiken. 

Categories: Nieuws