Jolly jumpers begon niet sterk aan de wedstrijd. De verdediging stond niet sterk, waardoor HSV best makkelijk kon scoren. In de loop van het eerste kwart stond verdediging sterker en ook kwam Jolly meer aan de bal. Het liep daarom gelijk op. Eindstand eerste kwart: 15-13 voor HSV.

In het tweede kwart werden er veel fast-breaks gelopen door Jolly Jumpers. Deze gingen niet allemaal raak. HSV bleef stand houden en dit eindigde in een spannende rust stand. Rust stand: 29-29.

Na de rust begonnen de meiden fel aan de wedstrijd. De verdediging stond beter en de aanval werd beter gelopen. HSV kwam hier niet in mee, waardoor Jolly Jumpers kon een beetje uitlopen. Eindstand derde kwart: 39-43 in het voordeel van Jolly Jumpers.

In het begin van het vierde kwart liepen de fast-breaks weer met soms een slordige pass. HSV had het ook niet onder controle. Hierdoor kon Jolly Jumpers op het einde van de wedstrijd weer meer scoren en uitlopen op HSV. Met als eindstand: 51-60 in het voordeel van Jolly Jumpers.

Categories: Nieuws