Na de winst vorige week bij de Jugglers werd met goede moed uitgekeken naar de eerste thuiswedstrijd van het seizoen. 

Deze week waren de Valley Bucketeers te gast in sportcentrum De Vlaskoel. Er werd fanatiek begonnen aan de wedstrijd maar al naar enkele minuten spelen bleek de tegenstander zowel letterlijk als figuurlijk een maatje te groot. Met name onder de basket was het lengteverschil goed te merken.

In het veld werd door de Jolly Jumpers echter goed samengespeeld en werden mooie combinaties gemaakt. Helaas bleef scoren lastig. Ondanks de vele tegenscores bleek maar weer eens dat de Jolly Jumpers U14 een hecht team is. 

De stemming bleef positief en er werd tot het einde van de wedstrijd hartstochtelijk gestreden voor elk puntenthousiast aangemoedigd vanaf de tribune.  

Categories: Nieuws