Na de winst vorige week bij deย Jugglersย werd met goede moed uitgekeken naar de eerste thuiswedstrijd van het seizoen.ย 

Deze week waren de Valleyย Bucketeersย te gast in sportcentrum De Vlaskoel.ย Er werd fanatiek begonnen aan de wedstrijd maar al naar enkele minuten spelen bleek de tegenstanderย zowel letterlijkย als figuurlijkย een maatjeย te groot.ย Met name onder de basket was het lengteverschil goed te merken.

In het veld werdย door deย Jollyย Jumpersย echter goed samengespeeld en werdenย mooie combinaties gemaakt.ย Helaas bleef scorenย lastig.ย Ondanks de vele tegenscores bleek maar weer eens dat deย Jollyย Jumpers U14 een hecht team is.ย 

De stemming bleef positief en er werd tot het einde van de wedstrijdย hartstochtelijkย gestreden voor elk punt,ย enthousiast aangemoedigd vanaf de tribune.ย ย 

Categories: Nieuws