Jolly Jumpers begon sterk aan de wedstrijd. De verdediging stond sterk en er werden veel fast breaks gelopen. De fast breaks werden goed afgerond en Jolly Jumpers kon zo goed uitlopen op Binnenland. Het eerste kwart eindigde met de stand 11-23 in het voordeel van Jolly Jumpers.

In het tweede kwart liep het wat minder. Dit kwam doordat de communicatie niet goed liep binnen het team van Jolly Jumpers . Hierdoor werd er weinig gescoord. Jolly Jumpers maakte wel iets meer punten dan Binnenland maar konden niet verder uitlopen. Hierdoor eindigde de eerste helft in 18-36.

Jolly Jumpers begon slecht aan de tweede helft. Ze waren met het hoofd niet bij de wedstrijd en de ballen werden zomaar weggegooid. Hierdoor scoorde Binnenland veel meer en zo konden ze een beetje dichter bijkomen. Na een snelle timeout van Richard pakte Jolly Jumpers het weer op. De teams waren in het derde kwart aan elkaar gewaagd. Dit zorgde voor de stand van 35-55 in het voordeel van Jolly Jumpers.

In het laatste kwart liep het gelijk op. Jolly Jumpers pakte veel rebounds en hadden goede fast breaks. Helaas werden deze niet altijd even goed afgemaakt. Aan het einde van het kwart kwam Binnenland met een paar goede schoten waardoor ze toch nog iets terugkwamen. De wedstrijd eindigde in 49-73 in het voordeel van Jolly Jumpers .

Categories: Nieuws