??Wij doen mee met Rabo Club Support! ??

Rabobank
Dit jaar stelt de Rabobank Noord en West Twente € 220.000,- beschikbaar voor verenigingen en stichtingen die bij deze bank bankieren, dus ook voor Jolly Jumpers! Als lid van de Rabobank bepaal jij welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom, jouw stem is geld waard! Goed voor de club.

Besteding
Het geld dat wij met deze Rabo Club Support ophalen is bestemd voor de aanschaf van sport- en spelmateriaal⛹️. Basketbalclinics voor jeugd (niet leden). Organiseren van (school)toernooien. Organiseren van toernooien voor kleinste jeugd.

Stemmen
Stem op Jolly Jumpers tijdens de Rabo Club Support stemperiode vanaf vandaag! Ieder Rabo-lid kan 5 stemmen uitbrengen, waarbij maximaal 2 stemmen op Jolly Jumpers Basketbalvereniging. Daarnaast kunt u ook maximaal 2 stemmen uitbrengen op onze Stichting Topbasketbal Twente Tubbergen (die Jolly Jumpers Basketbalvereniging weer ondersteund). Uw stemmen worden op deze manier maximaal benut voor onze basketbalclub Jolly Jumpers.

Stemmen kun je door op deze link te klikken!

Of je kunt in je Rabo app de volgende stappen doen:

  1. Log in en ga via ‘Zelf regelen’ naar ‘Lidmaatschap’ en druk daarna op de knop ‘ClubSupport’.
  2. Druk op ‘Selecteer je favoriete clubs’ om vervolgens naar de deelnemers te gaan.
  3. Kies minimaal drie en maximaal vijf clubs en druk dan op ‘Stap 2’.
  4. Verdeel vijf stemmen over de door jouw gekozen clubs. (Je kan maximaal 4 stemmen geven aan Jolly Jumpers??
  5. Druk daarna op ‘Stemmen indienen’ om je stem uit te brengen.

Wat is er nieuw?
Rabo Club Support is de nieuwe Rabo Clubkas Campagne. Een nieuwe naam en een iets ander jasje! Nieuw is dat alleen Rabobank-leden kunnen stemmen. En klant zijn, is iets anders dan lid. Check snel in de Rabo App of jij al lid bent en regel het anders direct zelf in de app. Ook het stemmen gaat dit jaar via Rabo Internetbankieren of de Rabo App. Net zo makkelijk!

Planning

  • 5 tot en met 25 oktober: stemperiode voor Rabo-leden
  • 1e week november: Finaleweek

Stem op Jolly Jumpers tijdens de Rabo Club Support stemperiode vanaf vandaag!

Categories: Nieuws