Snijders Electra is de nieuwe Ster Partner van Dames 2 van basketbalvereniging Jolly Jumpers. Snijders heeft dit jaar de winkel uitgebreid met een assortiment artikelen. Snijders ondersteunt de talenten van het tweede team met een geheel nieuw tenue, shooting shirts en trainingspakken. 

Sinds november is Snijders verhuisd naar een nieuw pand en heeft zijn assortiment uitgebreid. Het heeft naast elektronica ook huishoudartikelen, speelgoed en muziek.  

Snijders was al jaren sponsor van het tweede team en zo is het partnerschap verstevigd. Het team is blij met het nieuwe tenue en trainingspakken. Zo kunnen ze goed gekleed naar elke wedstrijd gaan. Dit seizoen speelt het tweede team van Jolly Jumpers in de 1e klasse en staat zonder verliespunten bovenaan. Hopelijk als de competitie weer van start kan gaan, kan het team samen met Snijders een mooi einde van het seizoen vieren.  

Categories: Nieuws