Op zaterdag 13 februari stond er een thuiswedstrijd op de planning. Jolly Jumpers speelde om 15:00 uur tegen Lekdetec.

Een goede trainingsweek voor De Jumpers, gaf het team veel enthousiasme. De Tubbergse dames begonnen hierdoor vol zelfvertrouwen aan de wedstrijd. Beide teams gingen aan het begin van de wedstrijd heel erg gelijk op. Aan het eind van het eerste kwart stond Jolly Jumpers voor met een stand van 19-18. Doordat Lekdetec begon met een zone verdediging kwam Jolly Jumpers minder aan het scoren. De eindstand van de eerste helft was 32-38 in het voordeel van de uitploeg Lekdetec.

In de tweede helft kwam Jolly Jumpers niet goed uit de kleedkamer. De verdediging was niet sterk waardoor Lekdetec aan het begin van de tweede helft al meteen 4 driepunters raak schoot. Jolly Jumpers kreeg veel kansen maar miste helaas erg veel ballen. Hierdoor liep Lekdetec gedurende de tweede helft toch nog erg ver uit en won de wedstrijd met een eindstand van 48-78. Een terechte winnaar, waar Jolly Jumpers zichzelf veel te kort doen in de 2e helft.

Ondanks een toch wel ruim verlies blijven de dames van Jolly Jumpers positief. De 2e helft is terecht verloren van het beter spelende Lekdetec. Er werden door de thuisploeg mooie acties gecreëerd en dit geeft hoop voor de volgende wedstrijden.

Volgende week staat er om 14.15 uur wederom een thuiswedstrijd gepland tegen Dozy BV Den Helder. Deze wedstrijd is weer live te volgen via het youtube kanaal van Jolly Jumpers.

Categories: Nieuws