Woensdagavond 24 februari om 20.30 uur begint Jolly Jumpers de wedstrijd thuis tegen de Martini Sparks uit Groningen.

Het eerste kwart begint Jolly met een score en hierdoor maken de dames een kleine run. Maar na 6 minuten spelen komt Groningen dichterbij, de uitploeg komt zelfs eventjes voor te staan. Dit maakt JJ met een run aan het eindweer goed. 19-18 stand eerste kwart.

Er zit een stijgende lijn in de defense van de thuisploeg, er worden veel touches gemaakt en zijn in staat om een kleine voorsprong op te bouwen. De teams gaan rusten met een tussenstand van 34-29 in het voordeel van de thuisploeg.

Na de rust komt Jolly Jumpers goed uit de kleedkamer, die stijgende lijn in de defense wordt doorgezet en hierdoor in staat om Martini Sparks op 4 punten te houden in het 3e kwart!! Hierdoor weet de thuisploeg het verschil groter te maken. 49-33 stand na kwart 3.

In het laatste kwart komen de dames in foutenlast onder de basket, hier profiteerden de dames uit Groningen van en benutten de kansen aan de vrije-worp lijn. De roodhemden zien even de voorsprong heel iets slinken maar weten het toch goed uit te spelen. De tweede winst op rij is binnen, De Jumpers winnen met 64-51 van de Martini Sparks.

Na de wedstrijd meteen hoofden bij elkaar, want zaterdag 27 februari wordt er weer gespeeld. De wedstrijd op zaterdag wordt gespeeld tegen de dames van BC Utrecht Cangeroes. De tip-off is om 14.30 uur in Utrecht. Hou onze facebookpagina in de gaten voor de livestream.

Categories: Nieuws