Op een doordeweekse woensdag speelden de Jolly Jumpers een uitwedstrijd in Haren. Met 12 fitte speelster gingen de meiden er met vertrouwen naartoe.

Helaas startten de Jumpers niet geconcentreerd aan de wedstrijd en moest coach Kieftenbeld wederom een vroege time-out nemen om de dames wakker te schudden. De Tubbergse dames speelden met weinig pit en werden overrompeld door de agressiviteit die de Harense ploeg op het veld bracht. Helaas konden de Jumpers hun draai nog niet vinden en gingen rusten met een achterstand van 3 punten. Ruststand : 41-38.

Na een flinke wake-up call van de coach, begonnen de roodhemden sterk aan het derde kwart. De Jumpers gingen beter verdedigen, speelden met meer energie en konden elkaar beter vinden. De scores gingen vallen en dit resulteerde in een voorsprong van 13 punten in het voordeel van de Jolly Jumpers.

Het vierde kwart werd dit goed doorgezet en de winst kwam dan ook niet meer in gevaar. De eindstand van de wedstrijd: 55-69 voor de Jumpers. De punten werden meegenomen naar Tubbergen.

Aanstaande zaterdag staat er een uitwedstrijd in Landsmeer gepland. Om 19.30 uur spelen de Jumpers tegen de Landslake Lions. Hierbij is ook zeker een livestream aanwezig, dus hou de social media in de gaten!

Categories: Nieuws