Op woensdagavond 17 maart stond de wedstrijd tegen Lekdetec op het programma. Lekdetec staat op dit moment boven aan de competitie, een pittige wedstrijd voor de Jumpers.

Jolly Jumpers begon wat zoekende aan de wedstrijd. De basket werd moeilijk gevonden en in de defence miste er communicatie. Daarintegen wist de uitploeg het netje wel goed te vinden. Naarmate de wedstrijd vorderde kwam de Tubbergse formatie terug in het spel, maar het kon nog niet opbotsen tegen de ploeg uit Bemmel. De kleedkamer wordt opgezocht met een stand van 42-27 voor de thuisploeg.

In de tweede helft deed Jolly jumpers een tandje erbij, dit was ook zeker nodig. Verdedigend werden er goede stops gemaakt, maar in de aanval wouden de ballen niet vallen. Het lukt de Jumpers niet om dichterbij te komen, maar gooit alle energie er nog even uit op het veld. Tot de laatste minuut werd er gestreden. De wedstrijd werd beëindigd met een stand van 81-58 voor Lekdetec. Een verdiende winst voor de thuisploeg.

Geen tijd om te balen, want zondag staat alweer de volgende wedstrijd op het programma. Zondag wordt er gespeeld tegen Triple Threat uit Haarlem. Jolly Jumpers en Triple Treat spelen dan voor het eerst tegen elkaar dit seizoen. De livestream komt zondag online.

Categories: Nieuws