Er werd deze wedstrijd gestreden tegen Cangeroes uit Utrecht. De vorige ontmoeting eindigde in een winst (55-83) voor de Tubbergse dames. Maar, je weet het nooit bij de dames uit Utrecht. 

Het eerste kwart beginnen de roodhemden goed. Er worden snelle aanvallen gespeeld en daardoor wordt goed de open man gevonden. Utrecht wordt wakker, begint ook met scoren en komt zelfs op voorsprong (9-13). Een time out aan de kant van de thuisploeg, doet de Jumpers goed. De verdediging staat stukken beter en in de aanval wordt er meer als team gespeeld. 1e kwart eindigt in een 21-15 voorsprong voor Jolly Jumpers

De goede verdediging en mooie aanvallen worden doorgezet in het tweede kwart. Er staat een team op het veld, vol energie en wilskracht. Dit uit zich in mooie scores en slimme keuzes. Al hoewel, Utrecht geeft ook gas en scoort eind tweede kwart veel te makkelijke scores. De uitploeg komt ineens dichtbij en maakt een run van 0-8. Met een mooi 3-tje aan het eind van het tweede kwart, zoeken de teams de kleedkamer op met een stand van 40-30 voor de Jumpers. 

In het derde kwart wordt er gas gegeven aan de Tubbergse kant. De verdediging staat goed en hierdoor loopt de aanval vanzelf. Er wordt hard geknokt door de Jumpers en dit uit zich in een verschil van 18 punten aan het eind van het derde kwart. 

Deze flow wordt doorgezet in het vierde kwart. De wedstrijd wordt goed en slim uitgespeeld. Een wedstrijd waarin het soms nog te wisselend is, maar toch altijd goed wordt herpakt. De verdiende winst blijft in Tubbergen. Jolly Jumpers wint met 77-52 van Cangeroes uit Utrecht.

De volgende wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 3 april om 18.00 uur tegen Triple Treat. Vorige week werd er ook tegen elkaar gespeeld en hierbij bleven de punten in Tubbergen. Lukt het de dames om de punten mee te nemen naar Tubbergen? Check de livestream op 3 april op onze facebook pagina. 

Categories: Nieuws