Jolly Jumpers en coach Mart Kieftenbeld nemen na dit seizoen afscheid van elkaar

Basketbalvereniging Jolly Jumpers  en coach Mart Kieftenbeld hebben besloten om na dit seizoen niet met elkaar door te gaan. Kieftenbeld is inmiddels aan zijn tweede seizoen bezig in Tubbergse dienst.

Robert Reuver (woordvoerder TC): “Na overleg tussen TC en Kieftenbeld is er besloten dat er geen derde seizoen volgt. Daarover is zowel staf als spelersgroep geïnformeerd. We zijn Kieftenbeld erkentelijk voor zijn inzet voor de club en het eerste damesteam. Hij heeft met veel gedrevenheid bijgedragen aan de ontwikkeling van talentvolle speelsters en het eerste damesteam staat momenteel op een nette 6e plek in de Eredivisie.”

Mart Kieftenbeld: “Ik heb enorm genoten van mijn tijd in Tubbergen. De meiden verdienen het om op dit podium te spelen. Ze hebben de afgelopen 2 jaar laten zien dat ze op dit niveau thuishoren. Ik wens de meiden alle succes.”

We zullen op zoek gaan naar een coach voor seizoen 2021-2022”. De lat ligt in elk geval hoog”, aldus Reuver.

Categories: Nieuws