De meivakantie staat voor de deur. Een aantal vrijwilligers van Jolly Jumpers hebben de handen in één geslagen met de SWTD en gezorgd voor een sportieve middag. Niet zomaar een middag, het is een middag met een thema geworden. Dit gaan zij niet zelf uit voeren, maar hier hebben ze Henk Pieterse voor geregeld. Henk Pieterse is in het jubileum weekend van Jolly Jumpers (2019) ook langs geweest en hield hier ca. 40 kinderen tegelijkertijd actief bezig. Dat vonden de vrijwilligers zo gaaf om te zien, dat ze Henk nog een keer hebben benaderd om nog eens te komen.

 

Henk werkt met verschillende thema’s. Het thema dat hij gaat gebruiken is “Pest Mij Maar”. Hij gebruikt door middel van sport, om uiteenlopende doelgroepen op een positieve wijze bekend te maken met de gevolgen van pesten. De workshops en trainingsprogramma’s die Henk geeft, zetten de deelnemers terug in hun kracht.  Henk is 2.05 meter en oud internationalin de basketbalwereld. Voor meer informatie www.pestmijmaar.nl/.

 

Jolly Jumpers Day zal plaatsvinden op woensdag 5 mei van 13.00 uur tot 17.00 uur. Deze dag geldt voor alle kinderen van 4 tot en met 16 jaar, die het leuk vinden om hier aan mee te doen. Je hoeft hiervoor géén lid te zijn van Jolly Jumpers. Aanmelden kan via aanmelden@jollyjumpersbasketbal.nl. Voor deze middag wordt er een bijdrage van €2,- gevraagd. Wanneer de maatregelen het toelaten, zal het binnen in Sportcentrum De Vlaskoel plaatsvinden. Is het nog niet toegestaan, dan zal het buiten plaatsvinden achter sportcentrum De Vlaskoel.

Categories: Nieuws