Jolly Jumpers speelde donderdagavond haar 2e wedstrijd in de kwartfinales van de play-offs. De eerste wedstrijd van de best of three serie werd dinsdagavond verloren in Bemmel. Genoeg redenen om donderdagavond scherp te beginnen en een agressieve verdediging neer te zetten.

En dat gebeurd. Jolly Jumpers start de wedstrijd overtuigend. De Jumpers leggen veel energie op de vloer en knokken voor elke bal. Mooie inside scores wisselen zich af met driepunters en verdedigend zit het goed dicht voor de thuisploeg. De kleedkamers worden opgezocht met een 41-24 ruststand in het voordeel van Jolly Jumpers.

Het begin van de tweede helft hebben de dames van Jolly Jumpers wat meer moeite om tot scoren te komen en de open man te vinden. Hierdoor kon Batouwe iets dichterbij komen. De Tubbergse dames blijven hard werken in de verdediging en laten aanvallend de bal goed rond gaan, waardoor er aan het eind van het derde kwart nog altijd een voorsprong van 60-47 op het bord staat.

De uitploeg doet in het laatste kwart nog wat terug en komt tot 67-64, maar de dames van Jolly Jumpers blijven geduldig spelen en naar de open man zoeken in de aanval waardoor Jolly Jumpers de wedstrijd wint met een 79-68 eindstand. En verdiende overwinning voor de Tubbergse Dames.

Aanstaande zaterdag staat wedstrijd 3 gepland. Dat betekent dat er afgereisd gaat worden naar Bemmel om daar het beslissingsduel te spelen. Check onze facebook pagina voor de livestream.

Categories: Nieuws