Het is zaterdagavond 17 april 20.30 uur, tijd voor Game 3 tegen Lekdetec uit Bemmel. De spanning is duidelijk aanwezig. Voor beide teams nog een kans om door te mogen naar de volgende play offs ronde.

De wedstrijd komt wat langzaam op gang. Je merkt de spanning bij beide teams, het komt langzaam op gang. Het eerste kwart wordt er door beide teams goed verdedigd, dit resulteerd in een kwart stand van 10-11.

In het tweede kwart maakt Lekdetec een run. Jolly Jumpers is even niet in staat om goede stops te maken, maar er is nog niks aan de hand. Bij De Jumpers vallen er minder ballen door het netje, die er bij Lekdetec wel in vallen. Met een voorsprong van 35-22 in het voordeel van de thuisploeg, zoeken beide teams de kleedkamer op.

Na rust komen de roodhemden goed uit de startblokken, het is namelijk duidelijk dat de vechtlust om te winnen aanwezig is. De verdediging zit goed dicht en er wordt ontzettend hard geknokt. In de aanval wordt er gezocht naar de open man en hier wordt goed gebruikt van gemaakt. De Tubbergse dames komen terug tot een stand van 44-43 aan het eind van het derde kwart.

In het laatste kwart blijven de dames vechten, er wordt mooi basketbal laten zien. Helaas blijkt het net niet genoeg om de halve finale te halen. Jolly Jumpers heeft in de afgelopen 3 wedstrijden laten zien dat de Tubbergse dames absoluut thuis horen in de Eredivisie.

Dit betekent dat het seizoen voor de roodhemden en de coach erop zit. Met een opgeheven hoofd wordt er terug gekeken naar dit seizoen.  Even tijd voor rust en we zullen zien wat Jolly Jumpers volgend seizoen gaat brengen.

Categories: Nieuws