Met ingang van volgend seizoen keert Jasmijn de Ceuninck van Capelle terug op haar oude nest. Jasmijn koos afgelopen seizoen voor de 1e divisie bij basketbalvereniging de Uitsmijters, maar nu kiest ze voor het eredivisie programma bij Jolly Jumpers.

Robert Reuver (woordvoerder TC): “Met Jasmijn komt er een talentvolle speelster binnen de vereniging. Met haar snelheid en atletisch vermogen kan ze doorgroeien naar de top van Nederland. Ze wordt dan ook regelmatig geselecteerd voor de Nationale jeugdselecties. De guard zal na de zomer aansluiten bij het team van Chris Stomp.

Chris Stomp (Hoofdcoach) Ik ben erg verheugd dat we Jasmijn toe kunnen voegen aan onze selectie. Met haar komst is de positie van guard goed bezet.

Jasmijn: Ik heb jarenlang met veel plezier bij Jolly Jumpers gespeeld. Ik ben er tussenuit geweest, omdat ik opzoek was naar meer uitdaging. Maar toen Jolly Jumpers mij benaderde voor een plek bij Dames 1, kon ik niet weigeren. Het was altijd een droom om zo hoog mogelijk te spelen en ik grijp deze kans met 2 handen aan. Ik denk dat volgend seizoen erg leerzaam wordt, maar natuurlijk ook superleuk.

Jolly Jumpers is blij dat we Jasmijn komend seizoen weer kunnen zien in het rode tenue van Jolly Jumpers.