1e kwart
BAL was de 1e tegenstander voor Jolly voor dit seizoen. Jolly had geen sterk begin en begon gelijk met een 0-5 achterstand. Het scoren kwam niet van beide kanten, maar BAL pakte dat beter op dan Jolly. Met passen en snijden kwamen zij tot open kansen en daarvoor eindigde het 1e kwart met een 9-16 achterstand.

2e kwart
In het 2e kwart werd het verschil nog groter. BAL had een 1-7 run waardoor de stand op 10-23, maar Jolly gaf niet op. Het scoren ging steeds makkelijker door het mooie samenspel. Maar BAL bleef zelf ook maar scoren door de aanvallende rebounds die hun pakten en zo gingen wij de rust in met een stand van 27-37.

3e kwart
Jolly kwam sterk de kleedkamer uit en hadden een 6-0 run gemaakt waardoor het verschil kleiner werd. BAL werd toen wakker en gingen met hun snelle spel en rebounds scoren. Aan het eind van dit kwart maakten zij een 1-10 run waardoor de stand 41-56 werd.

4e kwart
Jolly begon geconcentreerd en sterk aan het laatste kwart, waardoor BAL snel een time out nam. Het scoren van Jolly ging steeds makkelijker en kwamen er open kansen die Jolly goed afmaakte. Het verschil van 15 werd snel omgetoverd naar een verschil van 1. In de laatste paar minuten wist Jolly nog mooie open kansen te benutten en zo eindigde de wedstrijd 67-64 in het voordeel van Jolly Jumpers.

Categories: Nieuws