Afgelopen vrijdagavond stond de uitwedstrijd tegen HSV op het programma.

De roodhemden begonnen niet scherp aan de wedstrijd en kregen al snel drie driepunters om de oren. Dit konden de Jumpers niet meer rechttrekken in het eerste kwart.

In het tweede kwart herpakten de Jumpers zich aardig goed. Het ging dus gelijk op. De Jumpers wisten het gat wat meer te dichten, maar de roodhemden zochten de kleedkamer op met een tussenstand van 32-30 in het voordeel van HSV.

Toen beide teams de kleedkamer uitkwamen ging het gelijk op in het begin. Maar snel had jolly jumpers de knop om gezet en begonnen makkelijker te spelen, waardoor de roodhemden op een voorsprong kwamen voor het eerst in de wedstrijd. Maar HSV gaf nog niet op en vochten terug. Het 3e kwart eindigde in een 47-48 voorsprong voor Jolly Jumpers.

In het 4e kwart ging Jolly door met waar ze waren geëindigd. Zij bleven maar scoren en hadden een betere defense. HSV kreeg het moeilijk met scoren waardoor Jolly de afstand groter maakten. De Tubbergse dames bleven dit voortzetten tot het einde van de wedstrijd, waardoor zij 2 punten meenamen naar Tubbergen met een 52-65 overwinning.

Categories: Nieuws